Aplicatia MERP
Manager este dezvoltata de ADRIA EXPERT si este un instrument excelent, o abordare riguroasa si structurata de identificare, estimare si evaluare a riscurilor.
HAZOP (Hazard and Operability Analysis)
Analiza HAZOP este utilizata pentru a identifica posibilele pericole si probleme operationale in termeni de defectiuni tehnice si erori umane.
Servicii SSM - PSI (SU)
Firma AdriaExpert va ofera solutii viabile si profesionale de securitate si sanatate in munca (SSM) adaptate fiecarui client, devenind astfel un reper important in servicii de SSM dar si a situatiilor de urgenta (SU) in Romania.

SEMNALIZAREA SSM

Plan de evacuare

Adria Expert va sta la dispozitie pentru intocmirea Planului de evacuare, obligatoriu in orice societate comerciala (de stat sau privata)

Preturi:
– 17,85 EUR/buc, format A4
– 23,80 EUR/buc, format A3

Preturile includ:
– plan de evacuare tip A4 sau A3
– manopera de prelucrare computerizata a planului de evacuare
– manopera si consumable necesare pentru tiparirea si plastifierea planselor

Nota: preturile nu includ TVA
Folosirea indicatoarelor este obligatorie si prevazuta prin lege, fie ca aceste indicatoare sunt de informare, avertizare, interzicere, obligativitate, paza si stingerea incendiilor, prim ajutor sau transporturi si comunicatii. Aceste indicatoare sunt stabilite prin legislatia din tara, dar si prin directive din Comunitatea Europeana ce trebuie respectate, avand in vedere faptul ca Romania a adoptat sistemul european de semne si simboluri utilizate in activitatile economice.

ADRIA EXPERT
va pune la dispozitie intreaga gama de indicatoare de securitate de care aveti nevoie, in functie de specificul activitatii desfasurate.

SOLICITA OFERTA pentru a beneficia de DISCOUNT in functie de cantitatea comandata!

Luarea si respectarea masurilor de prevenire si protectie elimina suferinta umana in cazul accidentelor de munca, precum si amenzi costisitoare, litigii, pierderi materiale, pierderi de timp si pierderi de resurse.

office@adriaexpert.ro