Curs MERP (2 zile)- EN ISO 12100/2010

Bucuresti

2 zile

Curs

MERP este un instrument excelent, o abordare riguroasă și structurată de identificare, estimare şi evaluare a riscurilor, bazată pe standardul EN ISO 12100/2010, care vă permite să cunoaşteţi şi să ţineţi sub control toate riscurile profesionale dintr-o întreprindere, dar eficacitatea și eficiența unei evaluări de riscuri profesionale depinde și de competența membrilor echipei de evaluare.
 
Curs evaluarea riscurilor, aplicatia merp manager
Curs evaluarea si reducerea riscurilor psihosociale

Curs Evaluarea si Reducerea Riscurilor Psihosociale – Aplicatie soft LOTUS-Stres Manager inclusa

Bucuresti

8 ore

Curs

In acest Curs: Evaluarea si Reducerea Riscurilor Psihosociale:
   - Riscurile psihosociale: ce sunt?, cum le identificam?, cum le tratam?
   -  Metodologii si tehnici de evaluare a riscurilor psihosociale
   -  Atelier de lucru: Aplicarea practica a metodologiilor si tehnicilor expuse in grupuri de lucru si analiza rezultatelor
Curs ergonomia locului de munca

Curs Ergonomia locului de munca: 2 zile – Aplicatie soft QEC Manager inclusa

Bucuresti

2 zile

Curs

In acest Curs: Ergonomia locului de munca-2 zile:

  • Principii generale de ergonomie
  • Identificarea si evaluarea riscurilor legate de ergonomia postului de lucru
  • Factori de risc ergonomici
  • Metode de evaluare a riscurilor ergonomice
Curs Inspector SSM 80 ore cod COR 325723

Curs Inspector SSM 80 ore cod COR 325723

Bucuresti

80 ore

Curs

Curs Inspector in domeniul sanatatii si securitatii in munca (cod COR 325723) acreditat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificare – ANC (fosta CNFPA), cu o durata de 80 de ore, nivel mediu, studii medii.

 
Curs Inspector SSM 40 ore cod COR 325723

Curs Inspector SSM 40 ore cod COR 325723

Bucuresti

40 ore

Curs

In Romania se inregistreaza zilnic un deces si 3 imbolnaviri profesionale. Se estimeaza ca 70% din accidentele de munca si bolile profesionale sunt cauzate de o atitudine inadecvata fata de securitatea si sanatatea in munca. Schimbarea atitudinii depinde de procesul de formare. Conform legii 319/2006 cap.III, sectiunea I art.6 „Angajatorul are obligatia de a asigura securitatea si sanatatea lucratorilor in toate aspectele legate de munca.”

Curs Hazop pentru membrii si liderii din echipa

Curs HAZOP pentru liderii si membrii din echipa

Bucuresti

2 zile

Curs

HAZOP este un instrument excelent, o abordare riguroasă și structurată de evaluare a riscurilor, care vă permite identificarea problemelor operaționale, a pericolelor și a riscurilor, dar eficacitatea și eficiența unui studiu HAZOP depinde de competența liderului și a membrilor echipei. Acest curs va ajuta liderii și specialiștii să dezvolte abilitățile necesare pentru a realiza proiecte eficiente în ceea ce privește siguranța instalațiilor, costurile, proiectarea și managementul în organizațiile lor.

Curs Hazop pentru membrii si liderii din echipa

Curs FMEA - LOPA (2 zile)

Bucuresti

2 zile

Curs

Metodologiile FMEA & LOPA sunt instrumente excelente de evaluare a riscurilor care va permit identificarea pericolelor legate de modurile de defectare, de efcienta barierelor de protectie si reducerea riscurilor asociate. Acest curs este conceput pentru a oferi participantilor cunostinte si abilitati practice necesare pentru a efectua si interpreta studii FMEA si LOPA, in special in acele intreprinderi unde exista procese tehnologice sau fluxuri de activitati, folosind in acest scop exemple si studii de caz.