Seminar sponsorizat de BERD

 

 

ADRIA EXPERT a participat in data  de  13 Aprilie 2016, in incinta Hotelului Herastrau, la seminarul  „Lecții învățate, provocări și oportunități pentru îmbunătățire ulterioară”, seminar sponsorizat de BERD.

work4

În luna Noiembrie 2010, BERD a aprobat un Program-Cadru în valoare de 200 de milioane Euro pentru cofinanțarea proiectelor în sectorul apei și canalizării din România, alături de fondurile de coeziune ale UE. Banca a finanțat un total de 23 de sub-proiecte în cadrul acestui Program-Cadru. Din nefericire, aceste 23 de sub-proiecte au raportat un total de 17 decese pe parcursul unei perioade de 22 de luni, între Ianuarie 2013 și Octombrie 2014.

Pentru a sprijini în continuare operatorii de apă și contractanții acestora care lucrează la sub-proiecte, Banca a lansat un proiect de cooperare tehnică pentru a menține concentrarea în direcția Securitate si sanatate (S&S) și pentru a oferi feedback companiilor de apă și inginerilor UIP în ceea ce privește performanța în domeniul S&S a contractanților desemnați.

Scopul seminarului:

  1. prezentarea, discutarea și analizarea constatarilor din timpul vizitelor in proiect impreuna cu toate partile interesate ;
  2. discutarea provocarilor, beneficiilor, obstacolelor si lectiilor invatate in privinta SSM;
  3. crearea unui grup de discutii in vederea facilitarii schimbului de experiență si pentru a invata unii de la ceilalti;
  4. implicarea tuturor partilor interesate din cadrul sectorului de apa din Romania in identificarea solutiilor si actiunilor viitoare posibile.

unspecified work1  work3  work5 work6 work7

Share Button