Aplicatie evaluare riscuri SSM – MERP Manager

 

Prin intermediul acestei aplicatii software se realizeaza o evaluare a riscurilor, bazata pe identificarea, analiza, estimarea și evaluarea riscurilor, și luarea celor mai eficiente masuri de prevenire și protectie.

sigla-MERP1-226x300

Cui se adreseaza aceasta Aplicatie

  • evaluatorilor de riscuri profesionale,
  •  auditorilor,
  • inginerilor de proces,
  •  tehnicienilor și supervizorilor,
  •  managerilor de uzine și fabrici,
  •  managerilor de proiecte din orice domeniu de activitate,
  • responsabililor cu mentenanta proceselor,
  • responsabililor cu sistemele de siguranta
  • administratorilor societatii

Aplicatia software MERP este destinata oricarei societati comerciale considerata sistem de munca, pentru care Legea Securitatii si Sanatatii in Munca nr. 319/2006 cu modificarile ulterioare stabileste obligativitatea evaluarii riscurilor din punct de vedere al securitatii si sanatatii in munca, pentru toate locurile de munca din cadrul sistemului de munca analizat.

In Romania se inregistreaza zilnic un deces si 3 imbolnaviri profesionale. Se estimeaza ca 70% din accidentele de munca si bolile profesionale sunt cauzate de o atitudine inadecvata fata de securitatea si sanatatea in munca. Schimbarea atitudinii depinde de procesul de formare.

AVANTAJE:

– Posibilitatea gestionării unui număr mare de evaluări pentru mai multe societăti si actualizarea rapida a acestora.

– Elaborarea:

–  PLANULUI DE PREVENIRE SI PROTECTIE

– PLANULUI DE MASURI PROPUSE

– LISTEI ECHIPAMENTULUI DE PROTECTIE

– LISTEI LOCURILOR DE MUNCA

– DIVERSELOR RAPOARTE NECESARE IN ACTIVITATEA DE EVALUARE

 

Evaluarea riscurilor pentru securitate si sanatate in munca, precum si stabilirea unui plan de prevenire si protectie sunt o obligativitate legala stricta, stabilita de Legea Securitatii si Sanatatii in Munca nr. 319/2006.

Nerespectarea prevederilor legale atrage dupa sine sanctionarea agentului economic cu amenzi contraventionale cuprinse intre 4000 si 8000 de lei pentru inexistenta evaluarii riscurilor, si 5000 si 10000 de lei pentru neefectuarea planului de prevenire si protectie rezultat din evaluarea riscurilor.

TARIF: 1700 lei + TVA/licenta

Pentru detalii si comenzi, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon: 0745039773 sau la adresa de e-mail office@adriaexpert.ro.

Share Button